Virksomhedsbesøg hos Furuno Danmark A/S i Esbjerg

Lørdag den 21. november 2015

Tag med på virksomhedsbesøg hos Furuno Danmark A/S, Esbjerg. Under besøget får vi præsenteret alt i elektronik til vore både, f.eks. VHF-radio, radar, GPS med elektroniske søkort, AIS m.v.

Kære medlemmer i Dansk Bavaria Klub.

Vores medlemmer, Kim Lodberg og Tine Nedergaard, der bor i Esbjerg, har arrangeret et virksomhedsbesøg hos Furuno Danmark A/S, Esbjerg.

Arrangementet bliver afholdt:


Lørdag den 21. november 2015 kl. 0930
Furuno Danmark AS
H.E. Bluhmes Vej 7, 6700 Esbjerg.


Under besøget får vi præsenteret alt i elektronik til vore både, VHF-radio, radar, GPS med elektroniske søkort, AIS og, som det er oplyst ”Og alt, hvad hjertet ellers begærer”

Tekniker Preben Pedersen vil præsentere, og fortælle om, lige hvad vi må ønske, så er der nogle i blandt os der har helt specifikke ønsker så send lige en mail til: info@kimogtine.dk , så vil det blive taget op.

Der bliver også mulighed for at deltage i et foredrag om, og demonstration af muligheder/ fare ved gas / kulilte ombord.

Arrangementet gennemføres ved et deltagerantal på mindst 15 og max antal deltagere er fastsat til 30.

Arrangementet forventes at slutte kl. ca. 1300 og såfremt der er interesse for det, kan der sluttes af med social samvær med en pizza eller lign. hjemme hos Kim og Tine.

Der er lagt op til en meget interessant, informativ og lærerig formiddag hos Furuno med efterfølgende social samvær.

Af hensyn til arrangementets videre planlægning bedes tilmelding ske så hurtigt som muligt, men senest den 13. november 2015 til tjorning@hotmail.com eller tlf. 50232467 med oplysning om, hvorvidt man ønsker at deltage i det efterfølgende sociale samvær.

I er også meget velkommen til at kontakte Kim og Tine for nærmere informationer på tlf. 21496333.

Vi håber på en stor interesse.

Med venlig hilsen

Gravers Graversen

Sekretær