Lokaltræf i Frederiksværk

Fredag den 18. august 2017 til Søndag den 20.

Sæt kryds i kalenderen 18. - 20. august 2017, der er nemlig lokaltræf i Frederiksværk.

Lokaltræf i Frederiksværk den 18.-20. august 2017

Den 18.-20. august holder vi lokaltræf i Dansk Bavariaklub for medlemmer fra Isefjorden og Roskilde Fjord – og alle andre medlemmer, der har tid og lyst til at være med. Det foregår i Frederiksværk Lystbådehavn, hvor vi låner sejlklubbens klubhus.

Program:

Fredag, den 18. august

Eftermiddag: Bådene ankommer. Vi håber at få lov at ligge ”i lag” ved gæstebroen.

Kl. 18.30: Grillen tændes. Man medbringer egne lækkerier til grillen. Og egne drikkevarer. Klubben sørger for grillkul. Man kan låne service i klubhuset.

Lørdag, den 19. august:

Kl. 10: Standerhejsning ved klubhuset.

Kl. 11-15: Forskellige aktiviteter, der afsløres på dagen og på stedet. Aktiviteterne er nogle, som alle kan deltage i. Alle skal medbringe kartoffelskræller, pøs eller spand og et par stykker tovværk, hver på cirka en meter. Og ikke mindst godt humør og praktisk tøj, som man har god bevægelighed i.

Vi modtager gerne forslag til eventuelle aktiviteter for børn.

Kl. 18: Grillen tændes, og vi er klar til fest i klubhuset. Medbring eget kød til grillen – og tilbehør til en fælles tilbehørsbuffet. Klubben sponserer lidt vin til festen samt grillkul. Vi låner service i klubhuset, hvor der også er opvaskemaskine.

Søndag, den 20. august:

Kl. 10: Standeren tages ned og vi siger farvel og på gensyn i 2018.

Det er GRATIS at deltage, men der skal betales havnepenge. Frederiksværk er frihavn, og vi håber at få lov til alle at ligge til frihavnspris.

Tilmelding senest fredag den 11. august til Bente Nissen, e-mail: bente.nissen@danskbavariaklub.dk eller telefon 2966 0306 (efter kl. 15). Oplys bådnavn, personer (navne og antal) og gerne hjemhavn.

Vi har bestilt godt vejr og håber at se mange i Frederiksværk. God sommer!

Mange sejlerhilsner fra

Lone Sabat, Dan Jørgensen og Bente Nissen, Frederikssund

PS. Du kan hente programmet her som PDF til eventuel udskrift.