Lokaltræf i Hundested

24. August - 26. August, 2018

Lokaltræf afholdes i Hundested havn og Hundested motor- og sejlklubs lokaler i perioden fra fredag d. 24. august 2018 til søndag d. 26. august 2018.

Lokaltræf i Hundested den 24.-26. august 2018 Den 24.-26. august holder vi lokaltræf i Dansk Bavariaklub for medlemmer fra Isefjorden og Roskilde Fjord – og alle andre medlemmer, der har tid og lyst til at være med. Det fore-går i Hundested Havn, hvor vi låner sejlklubbens klubhus.

Program:

Fredag, den 24. august:

Eftermiddag: Bådene ankommer. Vi skal ligge i inderhavnen og håber at få mulighed for at ligge nogenlunde samlet nær klubhuset (ved siden af Halsnæs Bryghus).

Kl. 18.30: Grillen tændes ved Hundested Motor– og Sejlklub. Klubhuset er markeret med en rød pil på billedet og lige ved siden af Halsnæs Bryghus. Man medbringer egne lækkerier til grillen. Og egne drikkevarer. Klubben sørger for grillkul. Det er muligt at låne service i klubhuset.

Lørdag, den 25. august:

Kl. 10: Standerhejsning ved klubhuset.

Kl. 11-15: Forskellige aktiviteter, der afsløres på dagen og på stedet. Aktiviteterne er nogle, som alle kan deltage i. Alle anbefales at iføre sig godt humør og praktisk tøj, som man har god bevægelighed i.
Vi modtager gerne forslag til eventuelle aktiviteter for børn.

Kl. 18: Grillen tændes, og vi er klar til fest i klubhuset. Medbring eget kød til grillen – og tilbehør til en fælles tilbehørsbuffet. Klubben sponserer lidt vin til festen samt grillkul. Vi dækker fælles bord i klubhuset.

Søndag, den 26. august:

Kl. 10: Standeren tages ned og vi siger farvel og på gensyn i 2019.

Det er GRATIS at deltage, men der skal betales havnepenge. Vi håber at kunne forhandle os til en god pris. Tilmelding senest fredag den 17. august

Tilmelding kan ske allerede nu til:

Bente Nissen på bente.nissen@danskbavariaklub.dk eller på tlf.: 29660306 (efter kl. 15)

Anne Green på anne.green@danskbavariaklub.dk eller på tlf.: 61794673

Oplys bådnavn, personer (navne og antal), telefonnummer og hjemhavn. Vi har bestilt godt vejr og håber at se mange i Hundested. God sommer!

Mange sejlerhilsner fra Anne Van Der Linden (Roskilde), Anne Green (Jyllinge) og Bente Nissen (Frederikssund)

PS. Du kan hente programmet her som PDF til eventuel udskrift.