Artikelarkiv for 2012

Ny sejlerskat betaler TDC-underskud

11. december, 2012

Regeringens og Enhedslistens bebudede 34 % forhøjelse af afgiften på kaskoforsikring af lystbåde, skal finansiere det underskud, som TDC har ved at drive maritim nødtjeneste i Danmark – altså Lyngby Radio.

Læs mere...

Lav en Inspektionsluge i Dieseltanken

8. december, 2012

Søren var igennem turen med dieselpest i foråret 2012 og har i den forbindelse lavet en vejledning i hvordan man kan lave en inspektionsluge så man kan rengøre dieseltanken helt.

Læs mere...

Tag med på Værftturen Januar 2013 og få en Unik Oplevelse

14. november, 2012

Få en unik oplevelse i den mørke vinter med en tur på Bavaria værftet hvor du ser hvordan en Bavaria båd bliver til og ser alle de steder i båden som du ikke kan se mere når den er samlet. Ud over det besøger vi bådmessen i Düsseldorf. Alt sammen i herligt samvær med andre Bavaria interesserede.

Læs mere...

Renskib lancerer Power Polish R-150 og Shampoo R-140RTU

19. september, 2012

Gennem et halvt års tid har Renskib været i gang med at udvikle nye produkter til Renskib-serien. Efterspørgslen er kommet fra ungdoms kapsejlere, deres forældre og ”crew members” på lidt større kapsejlads både. Produkterne kan naturligvis også bruges af alle andre lystbådejere. Ønsket var at produkterne skulle være ekstremt nemme at bruge og have stor effektivitet. Så var man villig til, at gå på kompromis mht. den store holdbarhed som ellers kendetegner de andre produkter i Renskib-serien.

Læs mere...

Ny Hjemmeside Søsat

22. august, 2012

I marts 2012 blev der udpeget en ny webmaster som skulle overtage arbejdet med vores hjemmeside ved udgangen af Juni. Over de sidste måneder er den nye hjemmeside blevet udviklet i samarbejde med bestyrelsen og den er nu søsat. Vi håber på en positiv modtagelse.

Læs mere...

Dieselpest

4. juni, 2012

Vand i dieselolien er MEGET kritisk og kan medføre ødelagte brændstofpumper og dyser. Vand og diesel er under normale forhold ikke blandbart, det vil sige, at vandet vil udskille og lægge sig på bunden. Vand i dieseltanken er vanskeligt at undgå på grund af bl.a. kondens.

Læs mere...

10-års Jubilæumstræf var en Success

3. juni, 2012

64 Bavariabåde med besætninger og nogle ”landkrabber” der havde taget den tørre vej, ialt 174 deltagere, var samlet til Dansk Bavaria Klubs 10-års jubilæumstræf i Ebeltoft og med sådan en tilslutning var der lagt op til et brag af et træf.

Læs mere...

Værftstur 2012

10. februar, 2012

Referat fra værftsturen 2012.

Læs mere...