Budvejledning

For at byde på vores auktion, kræver det du er medlem af klubben og har betalt kontingent for indeværende periode.

Straks efter, at du har afgivet dit bud, vil du pr. email modtage en bekræftelse på, at dit bud er registreret hos os. Bliver du overbudt, modtager du ligeledes en email med meddelelse om, at du ikke længere er højestbydende.

Bemærk: Du anbefales at følge med i løbet af den givne auktions sidste minutter. Der kan være forskellige udefrakommende årsager til, at en e-mail ikke når frem til dig i tide, så du kan nå at afgive et nyt bud. Ved tvivl om et bud er blevet registreret hos danskbavariaklub.dk, vil det altid være budhistorikken på auktionssiden der er gældende.

Det du skal vide om at byde

  1. Priser er inkl. moms.
  2. Priser er eklusiv udgifter til transport af varen fra sælger til køber
  3. Kommer der et nyt bud i løbet af auktionens sidste minut, forlænges auktionen med yderligere et minut, dvs. fra f.eks. kl. 16.00 til kl. 16.01 og så fremdeles indtil ingen har budt indenfor det seneste hele minut.
  4. Dit bud er bindende i 4 uger efter budfristens udløb - uanset om du er højestbydende, eller du bliver overbudt af andre.
  5. Sælger har ret til at afvise samtlige bud, så der kan gå op til 4 uger før, du får besked på, om du har vundet auktionen.Ratmotor til Raymarine Autopilot

  • Raymarine MK1.JPG
Højeste bud
-
Budfrist: /
-
kl.
d
t
min
s

Log på


Bruger Bud kr. Afgivet
Start pris 200,-

Beskrivelse

Fabriksny Raymarine Wheel Drive Motor ST4000 / ST4000+ MKI Det er modellen med sort ratkrans. Plus evt. forsendelse. Kontakt sms 6010.5734